Ezek az oldalak még folyamatos fejlesztés és feltöltés alatt állnak!


Pályázati kiírás

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat - 2015

Kőröstetétlen Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve 2015. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

 

Az "A" típusú pályázatra azok a Kőröstetétlen illetékességi területén állandó lakóhellyelrendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

 

A "B" típusú pályázatra azok a Kőröstetétlen illetékességi területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik a 2014/15. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek, és a 2015/16. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapképzésben, mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.

 

Figyelem! Regisztrációhoz kötött a pályázat beadása.

 

A pályázatok beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/ - palybelep.aspx

 

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltésea csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell benyújtani a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezési Irodájában (2700 Cegléd, Kossuth tér 1. I. emelet 107. ) személyesen vagy postán. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. Hiánypótlásra kizárólag a beadási határidőn belül van lehetőség.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2014. november 7.

 

Pásztor Imre

polgármester


Letölthető nyomtatványok:









[l]


A lap 0.0325 másodperc alatt készült el. Kőröstetétlen Község Önkormányzata
2745 Kőröstetétlen, Kocséri út 4.
Az oldalt fejleszti és karbantarja: Tánczos Tibor 
| A látogatók száma 2009.03.31-től összesen: 3 084 367 | Ebben a hónapban: 9009 | Ma: 490 | jelenleg: 1 | Statisztika |