Kőröstetétlen Község Hivatalos Honlapja

betűméret:
Alapértelmezett színséma

PÁLYÁZATOK


BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2019

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


 


BURSA HUNGARICA ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2019


 


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2019. évi pályázati fordulójában a pályázatok benyújtásának határidejét 2018. november 6-ról 2018. november 13-ra módosította. A pályázatok benyújtási határidejének módosítása következtében a pályázat egyéb határidői is módosulnak a módosított ütemterv szerint.
Kőröstetétlen Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve


2019. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot


 


szociálisan hátrányos helyzetű - jelenlegi és leendő - felsőoktatási hallgatók számára.


 


A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:


 


https://bursa.emet.hu/paly/ - palybelep.aspx


 


Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPERBursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.


 


A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra ki kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és kitöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletek a formanyomtatványok letölthetők a www.korostetetlen.hu honlapról. A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén a város honlapján megtalálható pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó.


 


A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:


2018. november 6.


 


Benyújtás módja: javasolt személyesen a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezési Irodájánál (Cegléd, Kossuth tér 1. I. em. 132.) ügyfélfogadási időben, hétfőn 12.30-16.00 óráig, kedden, pénteken 8.00-12.00 óráig, szerdán 8.00-18.00 óráig.


Cegléd, 2018. szeptember 27.


Pásztor Imre


polgármester


Letölthető nyomtatványok:


Level Double-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0   Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!
Check Accessibility WCAG 2.0 (Level AA)


Vissza a lap tetejére